




عوارض ارتودنسی نکردن دندان چیست؟
بسیاری می پرسند که بهترین سن برای ارتودنسی چه موقع می باشد؟ ارتودنسی درمانی مختص دوران نوجوانی نیست، حتی بسیاری از بزرگسالان هم می توانند در سنین بالا چنین درمانی را پیش گیرند. اما بهتر است اول درباره دندان و وضعیت دندان های خود بدانید. برخی هستند که دندان هایشان در زاویه درستی رشد نمی کنند و فاصله مناسبی هم ندارند. یا برخی دیده می شوند که فاصله دندان هایشان آن قدر به هم نزدیک است که روی هم رشد می کنند و به همین ترتیب نامرتب و شلوغ می شوند. نکته بعدی به تفاوت سایز فک و دندان ها بر می گردد، یعنی امکان دارد فک کوچک بوده ولی دندان ها بزرگ باشند که دراین صورت دندان ها شلوغ به نظر می رسند. برعکس این حالت هم باعث می شود، بین دندان ها فاصله ایجاد شود.
ارتودنسی چه زمانی لازم است؟
درمواردی مانند افتادن و یا از دست دادن زود هنگام دندان های شیری یا دائمی، یا مشکلات پزشکی مثل تصادف، یا مکیدن شست دست که همه این ها منجر به اختلالات دندانی می شوند. حال با ارتودنسی می توان تمام این موارد را حل کرد و به لبخند ایده آل رسید.
ارتودنسی چیست؟
ارتودنسی علم تصحیح روابط نامناسب فک و دندان و جفت و ردیف کردن دندان های نامنظم است. درنهایت منجر به داشتن دندان هایی با نظم و ترتیب می شود که حتی کیفیت غذاخوردن را هم بهتر می کند. همچنین بیمار به خاطر لبخند زیبایی که بعد از ارتودنسی دارد، اعتماد به نفس بسیاری پیدا می کند.
عوارض ارتودنسی نکردن دندان :
– مشکل در جویدن و هضم غذا
– با توجه به فشار اضافی که روی لثه می باشد، دندانها لق می شوند.
– به خاطر سایش غیر طبیعی، دندان ها ضعیف می شوند.
– سردرد یا دردهای صورت
– گاها به خاطر تنگی فک، انحراف در فک و عدم تقارن صورت ایجاد می شود.
– گاهی به علت جفت نشدن صحیح دندان ها، گاز گرفتن مکرر زبان یا گونه پیش می آید.
چه مراقبت هایی در زمان ارتودنسی لازم می باشد؟
• مراجعه منظم به دندانپزشک و رسیدگی به دندان ها
• بهداشت دهان و دندان همچنان در زمان ارتودنسی باید رعایت شود. از جمله تمیز کردن مکرر و بی وقفه براکت ها، لای سیم های ارتودنسی. زیرا با عدم رعایت بهداشت فقط دندان ها از بین می روند.
• اگر زخمی در دهان دیدید حتما نزد دندانپزشک مراجعه کنید.
• به خاطر وجود اجسام جدید مثل براکت ها و یا سیم های ارتودنسی ممکن است احساس ناراحتی داشته باشید؛ نگران نباشید، به همه این ها به مرور عادت می کنید.
• در حین درمان ارتودنسی از جویدن آدامس و خوردن غذاهای سفت و چسبنده اکیدا خودداری کنید.
مرکز تخصصی رادیولوژی دهان فک و صورت دکتر نازنین بصیری ارائه دهنده کلیه خدمات رادیوگرافی دیجیتال دندان , فک و صورت با بهره گیری از کامل ترین دستگاههای رادیوگرافی دیجیتال می باشد . این مرکز با اعمال دقت نظر خاص در خصوص کیفیت رادیوگرافی ها سعی در ارائه بهترین کیفیت خدمات رادیوگرافی در جهت کمک به تشخیص مناسب ضایعات دندان , فک و صورت توسط همکاران محترم دندان پزشک دارد .
خدمات رادیوگرافی قابل ارائه :
-
رادیو گرافی پانورامیک
- پری اپیکال با تکنیک parallel
- بایت وینگ
- اکلوزال
- کلیه رادیوگرافی های جمجمه
- رادیوگرافی از مفاصل گیجگاهی-فکی (TMJ)
- سی تی اسکن دندان ، فک ، صورت (CBCT)
-
رادیولوژی دهان فک و صورت


