![تشخیص بیماری های دهان با دندان ها](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2016/10/باورهای-غلط-درباره-دندان-و-دندانپزشکی.jpg)
تشخیص بیماری ها از طریق دندان ها
مارس 7, 2017![از دست دادن دندان چه مخاطراتی دارد؟](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2016/10/باورهای-غلطی-که-درباره-دندانهایمان-داریم.jpg)
با دندان درد در تعطیلات عید چه کنیم؟
مارس 24, 2017جرم دندان که موسوم به پلاک هم می باشد، همان لایه نازک و چسبناکی می باشد که روی دندان هایتان را می پوشاند. یک لایه حاوی باکتری که فقط باعث از بین بردن دندان هایتان می شود؛ البته در صورتی که مراقبت های دندانی و بهداشت دهان و دندان رعایت نشود. اما مواد غذایی هایی هم هستند که فقط این جرم ها را تشدید می کنند. این مواد غذایی شامل موارد زیر هستند :
موز : میوه ای خمیری و چسبنده که با تماس با دندان حالتی چسبنده پیدا می کند و روی دندان می ماند. در صورت عدم مراقبت های دندانی باعث پوسیدگی دندان می شود.
نان شیرمال : شیرمال هم ماده ای چسبنده و نرم است که به روی دندان می چسبد. علاوه برآن مواد قندی دارد. همچنین لابلای دندان هم گیر می کند که باعث ایجاد پلاک می شود.
میوه های خشک : میوه های خشکی مثل کشمش، زردآلوی خشک، یا انجیر حاوی مواد قندی هستند و به دندان می چسبند. به مرور هم موجب پوسیدگی دندان می شوند. به خاطر کربوهیدرات زیادی که دارند، تولید اسید می کنند و باکتری ها هم تغذیه می کنند. اگر هم میزان باکتری های دهان بالا باشد، جرم دندان نیز بیشتر می شود.
آبنبات و تنقلات : آبنبات دشمن دندان ها می باشد. و در نتیجه موجب پلاک روی دندان می شود. با بیشتر شدن باکتری ها دندان ها هم آسیب پذیرتر خواهند شد. به خاطر همین مصرف تنقلات برای کودکان و نیز بزرگسالان توصیه نمی شود.
اما بعد از مصرف این مواد غذایی باید چه کرد؟!