![از دست دادن دندان چه مخاطراتی دارد؟](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2016/10/باورهای-غلطی-که-درباره-دندانهایمان-داریم.jpg)
با دندان درد در تعطیلات عید چه کنیم؟
مارس 24, 2017![دستیار رادیولوژیست](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2015/06/dental-assistant.jpg)
پوسیدگی های دندانی کودکان را جدی بگیرید!
آوریل 4, 2017با یک رادیولوژی دهان فک و صورت که از جانب دندانپزشک تجویز می شود، می توان فهمید دندان چه مشکلات ریشه ای دارد. اما فقط به یک رادیولوژی دهان فک و صورت منتهی نمی شود. گاه بیماری پربحث تر از این حرف هاست. خصوصا اگر التهاب لثه باشد. در صورت داشتن بیماری التهاب لثه چه باید کرد؟!
لثه بخشی از دهان می باشد که شاید به خاطر حساسیت هایی به دهانشویه ها یا دیگر محصولاتی که برای دندان هایتان استفاده می کنید، متورم شود. اما با این حال نباید مراقبت ها دندانی و مسواک زدن و نخ دندان کشیدن را فراموش کرد. زیرا با رعایت نکردن این موراد فقط پلاک های دندانی بیشتر می شوند و منجر به بیماری های لثه از جمله التهاب لثه می شوند. اصلی ترین دلیلی که می توان برای التهاب لثه در نظر گرفت همین جرم و رسوباتی است که روی دندان شکل می گیرند. اما عوامل دیگری هم در این بیماری نقش دارند.
سن فرد : بر اساس تحقیقاتی که شده است، احتمال اینکه چنین بیماری بروز پیدا کند در افراد مسن بیشتر است. طبق آمار بیش از 70 درصد آمریکایی های 65 ساله یا حتی بالاتر به بیماری التهاب لثه مبتلا هستند.
کشیدن سیگار : بارها از منع مصرف سیگار به شما گفته ایم. با مصرف تنباکو تنها بیماری های حاد و جدی نظیر سرطان، بیماری های ریوی و قلبی عروقی سراغتان می آیند. همچنین باید بیماری التهاب لثه را باید به این لیست بیماریها اضافه کنیم.
عوامل ژنتیکی : گاه بیماری لثه هم به دلایل ژنتیکی در یک فرد شکل می گیرد. اما با رعایت بهداشت دهان و دندانی می توان بروز این بیماری را کاهش داد.
اضطراب یک عامل بسیار موثر : با اضطراب فقط بیماری های لثه ای نمی گیرید. بیماری هایی مثل فشار خون بالا، سرطان و غیره می گیرید. وقتی اضطراب داشته باشید، بدن به سختی با عفونت مبارزه می کند.
مصرف برخی داروها : داروهایی مثل داروهای ضد بارداری، داروهای ضد افسردگی و یا برخی از داروهای قلبی هم روی سلامت دهان و دندان شما تاثیرگذار هستند.
دندان قروچه : با دندان قروچه فشار زیادی به بافت های تقویت کننده دندان علاوه بر خود دندان می آید که موجب تخریب بافت لثه ای می شود.
مطالب مرتبط :
بیماری های لثه ای شامل چه مراحلی می باشد؟