پوسیدگی های دندانی کودکان را جدی بگیرید!
آوریل 4, 2017مراقبت از دندان ها و کاهش بروز آلزایمر
آوریل 18, 2017تابحال درباره چوب مسواک شنیده بودید؟! با ترکیباتی که این چوب مسواک دارد ، به میکروب زدایی، جرم زدایی و ضد عفونی کردن دندان کمک می کند.
مناطق مهم رویش گیاه در جهان ، جنوب آسیا، ایران، مصر و هندوستان است.
ترکیبات چوب مسواک چیست؟
به خاطر دارا بودن تانن، و نیز گوگردی و ترکیبات ایزوتیوسیانات در قسمت های مختلف گیاه مسواک باعث شده که دارای اثرات ضد میکروبی باشد و روی انواع میکروارگانیسم ها تاثیر گذار است. حتی با ده ها تحقیقاتی که روی چنین مسواکی شده، به دلیل اثرات ویژه ای که روی میکروارگانیسم ها دارد، مانند استرپتوکوکوس موتانس که عامل پوسیدگی دندان می باشد، بسیار ایده آل می باشد.
قبل از استفاده از چوب مسواک طبیعی باید دهان کاملا از ذرات غذا شسته و تمیز شود اما بعد از مسواک زدن با این چوب، نباید دهان مجددا شسته شود و بهتر است تا نیم ساعت بعد نیز غذایی خورده نشود تا ماده «تانن» موجود در ذرات چوب در دهان باقی مانده و بتواند کاملا اثربخش شود.
به خاطر وجود فلاوونوئیدها و تاننهای موجود در چوب مسواک، اثر ضد زخم هم دارا می باشد. همچنین به دلیل کلرایدی که در این مسواک می باشد، به عنوان یک پاک کننده قوی استفاده می شود.
تاثیر موثر روی معده :
مسواک زدن با این چوب بعد از صرف غذا، باعث تحریک دستگاه گوارش می شود و هوای داخل معده را که مانع هضم غذاست خارج می کند.
هم چنین تحریک حرکات روده را به همراه دارد و خاصی ضد یبوستی نیز دارد.
چطور می توان از این مسواک استفاده کرد و نگهداری کرد؟
هر قطعه از مسواک به مدت یک روز در آب قرار می گیرد و سپس پوست همان قسمت جدا میشود. به این ترتیب فیبرهای طولی این ساقه به شکل برس مویی ظریفی در میآید که آن را به آرامی روی دندانها میکشند. به دلیل اینکه با بزاق دهان ترکیب می شود، روی لثه، دهان و دندان ها اثرات خوبی دارد. از فیبرهای نازک ساقه اش هم می توانید برای خلال کردن دندان استفاده کنید.
مطالب مرتبط :
پوسیدگی های دندانی کودکان را جدی بگیرید!
جرم دندان با این غذاها بیشتر می شود؟
آدامس های قندی یکی از عوامل پوسیدگی دندان