![مسواک زدن و مراقبت از دندان و دهان](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2016/10/مسواک-زدن-و-مراقبت-از-دندان-و-دهان.jpg)
نکات جالب درباره مسواک که بد نیست بدانید!
اکتبر 28, 2016![مراقبت از دهان و دندان](https://drbassiriradiology.ir/wp-content/uploads/2015/05/40156-e1433051702583.jpg)
آیا عدم مراقبت از دهان و دندان باعث ذات الریه می شود؟
نوامبر 11, 2016عصب کشی که نام دیگر آن روت کانال تراپی می باشد، در واقع درمان عصب دندان می باشد. روندی است که در آن مواد عفونی و عصب موجود در مغز دندان برداشته می شود تا دندان از آسیب های بعدی میکروب ها در امان باشد.
ریشه دندان هم به گونه ایست که در آن حفره های آناتومیکی دندان می باشد. که به طور طبیعی بافت های عصبی و رگ های خونی و یافت های سلولی دیگر را در خود جای می دهد. وقتی پوسیدگی دندان در مراحله اولیه درمان نشود، رفته رفته پیشرفت می کند و از مینای دندان عبور می کند. در واقع با ورود میکروب ها به پالپ دندان التهاب در پالپ ایجاد می شود و باعث افزایش حجم پالپ دندان می شود. به دنبال آن این افزایش حجم منجر به فشار به پایانه های عصب دندان می شود و اینگونه درد دندان شروع می شود.
معمولا بعد از مراجعه به دندانپزشک بعد از اینکه پوسیدگی برداشته می شود، به کانال های ریشه دندان دسترسی پیدا می کند، در ابتدا پالپوتومی انجام می شود، سپس با سوراخ کردن سقف پالپ و جاری شدن خون، اینگونه فشاری که داخل پالپ بود کم می شود و درد رفته رفته کاهش می یابد. تعداد کانال ها هم بسته به دندان می باشد، گاه تک کاناله می باشد یا سه یا چهار کاناله مانند دندان آسیا.
این کانال های عصب فقط عصب ندارند بلکه در مواردی عصبشان ممکن است به خاطر کمبود خونرسانی، از بین رفته باشد. این کانال ها شامل باکتری ها می باشند. هم چنین رگ های خونی، سلول های مختلف و نیز عروق لنفاوی هم می باشند. در واقع وقتی کانال ها پوسیده می شوند، میکروب ها وارد آن ها شده و عفونت را تا ریشه پیش می برند. به خاطر همین واکنش های التهابی، استخوان دور ریشه دندان دچار التهاب شده و تحلیل می رود و رفته رفته از بین می رود.
مطالب مرتبط :
سلامت دهان و دندان در زنان با سابقه اعتیاد